Sneeuwschuiven

PROBLEMEN MET SNEEUW EN GLADHEID ?

 

 snowjeep voor uw sneeuwproblemen

De snowjeep Bel Jeroen 06-57594557

Onbegaanbare opritten en spekgladde parkeer- en bedrijfsterreinen zorgen voor veel irritatie, tijdverlies en in het ergste geval voor ongelukken. Wij hebben daar dé oplossing voor gemaakt in de vorm van een volstrekt unieke SNOWJEEP met sneeuwschuiver, gecompleteerd met een aanhangwagen met zoutstrooifunctie. Succes gegarandeerd, want door het nastrooien blijven sneeuw en ijzel zo lang mogelijk weg. Ander voordeel is de slanke vorm van deze mobiele en supersnelle mobiele gladheidsbestrijder: met zijn breedte van nauwelijks 1,75 meter kunnen we hem inzetten op nagenoeg elke locatie, hoe smal die ook mag wezen.

‘Het ei van Columbus’, zo reageert een uiterst tevreden klant. ‘Geen spekgladde parkeerplaatsen meer voor het bezoek, geen problemen meer om van het parkeerterrein naar ons pand te lopen. Voorheen moesten we daar onze eigen mensen voor inschakelen, een dure oplossing met alle nadelen van dien, want echt afdoende gebeurde dat niet. Nu is het een kwestie van één telefoontje en de mannen met de sneeuwruimer en strooiwagen van Donkelaar staan binnen een mum van tijd voor ons klaar. Wij hebben gekozen voor een contract, wat inhoudt dat men bij Donkelaar zelf bepaalt wanneer het tijd is om te vegen en te strooien. Zij houden de weersomstandigheden voor ons in de gaten. En bij twijfel bellen ze ons even. Daarmee is er voor ons een last van onze schouders is gevallen. In de meeste gevallen heeft men de oprit en de rest van ons terrein al meegenomen voordat de eerste medewerker het pand betreedt. Houdt de sneeuwval aan, dan zien we de jeep meerdere keren per dag verschijnen. Gewoon zo vaak als afgesproken is.’

Snelheid gecombineerd met een enorme dosis doeltreffendheid en een lange nawerking. Een perfect initiatief, zo schreef de Rijnpost in een van haar laatste edities. Overtuigd ? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of sluit meteen een contract af voor de komende tijd. Dan weet u zeker dat u, uw medewerkers en uw bezoekers zo min mogelijk last ondervinden van sneeuw en gladheid !